#борщнаш та реформа шкільного харчування — Євген Клопотенко про кулінарні перемоги 2020
Новини
14 хвилин
22 грудня 2020
Слухати
Додати до обраного
Видалити з обраного
Як культура приготування борщу стала нематеріальною культурною спадщиною України та претендує на визнання ЮНЕСКО, а також як змінюється шкільне харчування в ефірі Нового дня розповідає шеф-кухар і кулінарний експерт Євген Клопотенко.
Як політики та суспільство США реагують на російську агресію щодо України та на яку підтримку президента Байдена можна розраховувати — в ефірі Нового дня розповів журналіст Голосу Америки Остап Яриш.
Яку силу має документальне кіно — в ефірі Нового дня говорили Ірина Цілик, письменниця і режисерка фільму «Невидимий батальйон» та Дар’я Бассель, співорганізаторка Civil Pitch 2.0 від Docudays.