Лілія Перція

Эпизоды: 159

Подкасты


Эпизоды 159

  • 4 минуты
  • 3 дня назад
Три хвилини здоров’я

51 (159) Що не так з інтервальним голодуванням?

Людство знає про обмеження кількості їжі не з чуток. І багато хто з нас так чи інакше практикував інтервальне голодування. І отримував результат. 

На жаль, часто цей результат був короткочасним і наша вага продовжувала зростати, а самопочуття погіршуватися. Що ж не так з інтервальним голодуванням, чому його часто критикують?

======= Корисні посилання ======= 

Їсти менше більш ефективно для зниження ваги, ніж інтервальне голодування https://t.me/LiPertsiya/437

Епізод 36 (144) "Де мої м'язи, чувак?" Про те, що відбувається з тілом під час голодування

Епізод 3 «Що не так з інтуїтивним харчуванням?»

  • 3 минуты
  • 6 дней назад
Три хвилини здоров’я

50 (158) Як підняти настрій

Ви знаєте, що у багатьох східних релігіях та філософських школах вважається, що ми це більше, ніж наша свідомість та наше тіло. З іншого боку є західна офіційна медицина, яка успішно доводить, що більшість нашої поведінки залежить від роботи нашого тіла.

В епізоді номер сорок - так, шукайте цифри, ми їх добавили. Так ось: в епізоді номер сорок “Де взяти дофамін?" ми вже говорили про дофамін і як ви можете його отримати. Сьогодні ми хочемо розповісти вам ще про деякі прості, але важливі речі про ваше тіло

  • 5 минут
  • 24 мая
Три хвилини здоров’я

49 (157) Небезпечна помилка

Вам, напевно, буде цікаво дізнатися, чому ж ми починаємо безконтрольно їсти після певної, у кожного своєї, дози спиртного. Усе дуже просто. Алкоголь порушує нейронні ланцюги в мозку, спричиняючи пригнічення префронтальної кори, яка відповідає за мислення і контроль сигналів від мозку. І щойно він зменшується, ми говоримо собі "та гаразд, завтра не їстиму" і тягнемося в холодильник за смачненьким.




https://www.dropbox.com/scl/fi/g02mc43x5aejbilkrxv69/.docx?dl=0&rlkey=7myq36gt6v3u7f5138hpqacnl

  • 3 минуты
  • 23 мая
Три хвилини здоров’я

47 (155) Жирок-дружок

Всім привіт! Ви сьогодні вже зважувалися на розумних терезах? Подивилися, скільки важать ваші кістки та жир?

Сьогодні ми поговоримо про жирофобію.

Боязнь жирів виникла не сьогодні. Головною причиною жирофобії стало зростання серцевих нападів у чоловіків середнього віку на початку шістдесятих років у США. Офіційна медицина призначила насичені жири головним винуватцем цієї напасті.

Проти нього ополчився Доктор Ансель Кіз, дуже відомий на той час американський фізіолог. У його книгах та статтях науково доводилося, що жир треба виключити із раціону. Тепер ми знаємо, що він помилявся.

Що робити з жиром - слухайте в подкасті!

Новые подкасты

Популярно на этой неделе