Poster POS

Эпизоды: 16

Українська система обліку для ресторанного бізнесу

Подкасты


Эпизоды 16

  • 69 минут
  • 6 дней назад
Реве та стогне ресторатор

Євген Білоусов про OCTO Tower, Blur Coffee та культуру самообслуговування

«Реве та стогне ресторатор» — це перший ресторанний подкаст в Україні від компанії Poster — української системи обліку для ресторанів. Ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва говорять з українськими рестораторами про те, як вони ведуть бізнес, про маркетинг та тренди в рестораціях, продукти та кухню, успіхи та факапи.

У 15 епізоді ми поспілкувались з Євгеном Білоусовим — ресторатором, співзасновником закладів Blur Coffee, Whai Thai та простіру OCTO tower. Поговорили про створення атмосферних, тематичних закладів та культуру самообслуговування. Женя розповів про проекти, які “не вистрелили”, роботу й відносини з партнерами по бізнесу та поділився своїм досвідом запуску пекарні.

Зокрема, дивиться ⁠⁠відео епізоду⁠⁠ та підписуйтесь на наш ⁠⁠телеграм-канал⁠⁠.  


Якщо вам сподобався подкаст, поставте йому оцінку на платформі. Напишіть коментар або відгук — так ми зрозуміємо, як стати більш цікавими й корисними. Також це допоможе іншим рестораторам дізнатися про цей проект.

Гість – ⁠⁠@eugenebelousov

Ведучі: ⁠⁠@leilia_tuvakliieva⁠⁠ ⁠⁠@sashko.boim⁠⁠

Poster – ⁠@joinposter⁠

Все про подкаст «Реве та стогне ресторатор» — https://joinposter.com/ua/podcast 

  • 88 минут
  • 4 мая
Реве та стогне ресторатор

Алекс Купер про доступний рестобізнес в Україні, нові заклади та власні принципи (2 серія)

«Реве та стогне ресторатор» — це перший ресторанний подкаст в Україні від компанії Poster — української системи обліку для ресторанів. Ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва говорять з українськими рестораторами про те, як вони ведуть бізнес, про маркетинг та тренди в рестораціях, продукти та кухню, успіхи та факапи.

У 14 епізоді ми зустрілись з відомим київським ресторатором Алексом Купером за межами студії, офлайн. Алекс розповів про доступні формати ресторанного бізнесу в Україні та свої нові проекти. Зокрема, поговорили про власні принципи ресторатора, його партнерські стосунки та помилки на шляху до успіху.

Зокрема, дивиться ⁠⁠відео епізоду⁠⁠ та підписуйтесь на наш ⁠⁠телеграм-канал⁠⁠.  


Якщо вам сподобався подкаст, поставте йому оцінку на платформі. Напишіть коментар або відгук — так ми зрозуміємо, як стати більш цікавими й корисними. Також це допоможе іншим рестораторам дізнатися про цей проект.

Гість – ⁠⁠@alexcooperua

Ведучі: ⁠⁠@leilia_tuvakliieva⁠⁠ ⁠⁠@sashko.boim⁠⁠

Poster – ⁠@joinposter⁠

Все про подкаст «Реве та стогне ресторатор» — https://joinposter.com/ua/podcast 

  • 81 минута
  • 20 апреля
Реве та стогне ресторатор

Анна Козаченко про Milk Bar, сексизм у ресторанній сфері та співпрацю з Укрзалізницею

«Реве та стогне ресторатор» — це перший ресторанний подкаст в Україні від компанії Poster — української системи обліку для ресторанів. Ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва говорять з українськими рестораторами про те, як вони ведуть бізнес, про маркетинг та тренди в рестораціях, продукти та кухню, успіхи та факапи.

У десятому епізоді ми поспілкувались з Анною Козаченко — рестораторкою, засновцею Milk Bar і Good Girl. Поговорили про історію створення першого закладу та шлях трансформації бізнесу. Аня розповіла про нові проекти, заклади у Варшаві та співпрацю з Укрзалізницею. Зокрема, зачепили тему сексизму й упереджень у ресторанній сфері.

Зокрема, дивиться ⁠відео епізоду⁠ та підписуйтесь на наш ⁠телеграм-канал⁠.  

Щоб отримати ранній доступ до фінансового модуля Poster, залиште заявку на сайті.

Якщо вам сподобався подкаст, поставте йому оцінку на платформі. Напишіть коментар або відгук — так ми зрозуміємо, як стати більш цікавими й корисними. Також це допоможе іншим рестораторам дізнатися про цей проект.

Гість – ⁠@annakozachenko

Ведучі: ⁠@leilia_tuvakliieva⁠ ⁠@sashko.boim⁠

Все про подкаст «Реве та стогне ресторатор» — https://joinposter.com/ua/podcast 

  • 69 минут
  • 4 апреля
Реве та стогне ресторатор

Тимур Габуєв про роботу борт-провідником, «Дідову Хатчину» та проблеми з кухарями

«Реве та стогне ресторатор» — це перший ресторанний подкаст в Україні від компанії Poster — української системи обліку для ресторанів. Ведучі Сашко Боїм та Лейла Туваклієва говорять з українськими рестораторами про те, як вони ведуть бізнес, про маркетинг та тренди в рестораціях, продукти та кухню, успіхи та факапи.

В цьому епізоді ми поспілкувались з шеф-кухарем Тимуром Габуєвим. Поговорили про його досвід роботи в «Дідовій Хатчині», а саме про вівчарство, свіжину та локальні страви. Зокрема, Тимур розповів про плани на майбутне та ідею щодо власного закладу.

Зокрема, дивиться ⁠⁠відео епізоду⁠⁠ та підписуйтесь на наш ⁠телеграм-канал⁠.  

Щоб отримати ранній доступ до фінансового модуля Poster, ⁠⁠залиште заявку на сайті⁠⁠.

Якщо вам сподобався подкаст, поставте йому оцінку на платформі. Напишіть коментар або відгук — так ми зрозуміємо, як стати більш цікавими й корисними. Також це допоможе іншим рестораторам дізнатися про цей проект.

Гість – @mintbourbon

Ведучі: ⁠⁠@leilia_tuvakliieva⁠⁠ ⁠⁠@sashko.boim⁠⁠

Все про подкаст «Реве та стогне ресторатор» — https://joinposter.com/ua/podcast 

Новые подкасты

Популярно на этой неделе