Всі епізоди "Картата потата"

Найкращий час для гарбузів, як його використовувати на кухні? — шеф-кухар

  • Їжа
  • 29 хвилин
  • 22 вересня 2021

Слухати

Даша Малахова та шеф-кухар Олексій Повторейко розкажуть, як вибрати правильний гарбуз, навчать готувати десерт, ефектну страву з м’ясом, та згадають традиційні рецепти ірландської кухні, де гарбуз шанують та їдять залюбки.



Слухайте у додатку

Картата потата: інші епізоди

  • 28 хвилин
  • 15 вересня 2021
Картата потата

Хто став найкращим сомельє України-2020 і чому?

Хто став найкращим сомельє України-2020? Які українські вина зацікавили світових критиків та експертів? Що залишилось зробити, щоб заклади України отримали зірки від червоного гіду Мішлен? Ведуча Даша Малахова та Ірина Грідіна, візіонер проекту Be Wine, намагаються обговорити все найважливіше про вино.

  • 29 хвилин
  • 8 вересня 2021
Картата потата

Що треба їсти у вересні?

Що треба їсти у вересні, які обіди ліпше давати школярам, та чим відрізняються горіхові суміші, розроблені маркетологами для чоловіків та жінок? Даша Малахова запросила Олександра Янова з компанії hiSnack, і експерт розкаже про корисні сніданки та перекуси, які варто робити восени.

  • 31 хвилина
  • 1 вересня 2021
Картата потата

Цукерки, які корисні для здоров'я

Кулінарне різноманіття  це завжди компроміс між задоволенням від смаку і користю для здоров'я і фігури? Не завжди: Даша Малахова запросила експертів, які розкажуть про корисні для здоров’я цукерки, які можуть їсти вегани. А також про майонез з хумусу та про смаколики з натурального соку.

  • 29 хвилин
  • 25 серпня 2021
Картата потата

Як вибрати найсмачніший кавун кожного разу?

Даша Малахова запросила переможця проекту «Майстер Шеф Професіонали», шеф-кухаря Євгена Грибенюка, щоб дізнатися, як вибрати смачний кавун. А також - як його доречно їсти за правилами етикету, як смажити на вогні, робити конфітюр зі скоринок, та навіть готувати салати з соковитої м’якоті кавуна.

Популярне цього тижня