Тема Їжа

Голодним не слухати

видавець: Sebto
Епізодів: 34

Слухати
Підписатись

Чи знаєте ви, як звучить гречка? А чому у Києві 17 століття борщ варили без картоплі? А що ми їмо у рибних консервах? Про все це розповість фудблогерка Настя Іванцова в авторському подкасті «Голодним не слухати». Вона любить їсти смачно, готувати ефективно і робити так, що і вам цього захочеться. Вмикайте подкаст, але спершу не забудьте поїсти.

Авторка та ведуча подкасту — Настя Іванцова https://www.instagram.com/tsovkan.cooking/

Продюсерка — Тетяна Попович

Саундпродюсер — Антон Ткачук

Дизайн — Марк Мостовий

****Подкаст спродюсовано ⁠@Sebto⁠ linktr.ee/sebtolinks  

Слухайте у додатку

Епізоди 34

  • 46 хвилин
  • 2 листопада
Голодним не слухати

Як змінюється алкоголь із часом — Олександр Карпусь

Настя запросила до студії барного експерта та колекціонера Олександра Карпуся, щоб розібратися, як еволюціонують рецепти алкоголю — від жуків у Кампарі до зникнення Шартрезу. Говорять про те, чому старі коктейлі смакують інакше, як виробники спрощують рецептури, і як зміни смаків публіки впливають на барну культуру.

00:57 Чому Кампарі раніше фарбували жуками06:17 Як здешевлення сировини змінило алкоголь07:17 Дефіцит Шартрезу й монахи, що пішли медитувати15:57 Коли в коктейлях з’явилися канцерогени17:23 Майтай, French 75, Aviation — коктейлі, які втратили оригінальний смак27:34 Від солодких 2000-х до солоних сучасних коктейлів31:18 Чому топ-50 барів світу — не гарантія смаку36:09 Як відтворюють втрачені коктейлі, зокрема «Одесу»42:09 Які книжки читати, щоб зрозуміти вінтажні рецепти

🍸 Над випуском працювали:◾️ Авторка та ведуча подкасту — Настя Іванцова◾️ Гість — Олександр Карпусь◾️ Саундпродюсер — Тарас Галаневич◾️ Дизайн — Марк Мостовий◾️ Промоція — Дася Гоптар◾️ Робота зі спільнотою — Аня Ткачук◾️ Директорка — Дарина Заржицька

🎧 Слухайте всі подкасти SEBTO: https://www.sebto.media/podcasts/

  • 43 хвилини
  • 21 вересня
Голодним не слухати

Про дитинство та їжу на Миколаївщині — Артем Албул (Клятий раціоналіст) || Голодним не слухати

Настя запросила свого друга Артема Албула, якого ви можете знати як Клятого раціоналіста, щоб поговорити про Миколаївщину, своє дитинство і, звісно, їжу.

1:05 Харчові спогади з дитинства

9:14 Городи — обов’язкова частина життя на Миколаївщині

15:56 Корейська їжа, вірменські шашлики та село Ракове 

21:23 Типовий обід без першого, другого і третього, але з салатом

26:57 Літні закрутки

33:33 Чому банки не повертають порожніми

35:32 «Свиняча картопля» та топінамбур-паркан

38:27 Варення із зелених горіхів і «ананасове» — з кабачків

40:32 Чому варили варення у мідних мисках?

🍞 Над випуском працювали:

◾️ Авторка та ведуча подкасту — Настя Іванцова https://www.instagram.com/tsovkan.cooking 

◾️ Саундпродюсер — Тарас Галаневич

◾️ Дизайн — Марк Мостовий    

◾️ Промоція в Instagram та  TikTok — Дася Гоптар

◾️ Робота зі спільнотою — Аня Ткачук

◾️ Директорка — Дарина Заржицька

🍞 Усі наші подкасти: https://www.sebto.media/podcasts/ 

  • 39 хвилин
  • 7 вересня
Голодним не слухати

Як навчитися харчуватись здорово і збалансовано — Ольга Дорош, консультантка зі здорового харчування || Голодним не слухати

Сьогодні у випуску нас радує не лише Настя Іванцова, але й консультантка зі здорового харчування Ольга Дорош. 

1:04 Для чого, крім схуднення, потрібне збалансоване харчування 

3:29 Чому не варто ділити їжу на «корисну» і «некорисну»

7:31 Як готувати здоровіше: духовка, мультиварка, аерогриль

9:53 Лайфгаки мілпрепу і приготування наперед

17:58 Смаколики, стрес і чому іноді потрібен Снікерс

21:33 Про книгу «Що і скільки їсти»

23:57 Як стрес змінює наші харчові звички

29:27 Демонізація вуглеводів і культ білка

33:46 Перші кроки до збалансованого харчування

🍞 Над випуском працювали:

◾️ Авторка та ведуча подкасту — Настя Іванцова https://www.instagram.com/tsovkan.cooking 

◾️ Саундпродюсер — Тарас Галаневич

◾️ Дизайн — Марк Мостовий    

◾️ Промоція в Instagram та  TikTok — Дася Гоптар

◾️ Робота зі спільнотою — Аня Ткачук

◾️ Директорка — Дарина Заржицька

🍞 Усі наші подкасти: https://www.sebto.media/podcasts/ 

  • 24 хвилини
  • 23 серпня
Голодним не слухати

Аерогрилі, мультиварки, духовки: як обрати девайс?

0:00 Аерогриль, мультиварка чи духовка?

3:00 Принципи роботи

ДУХОВКА 🥖

5:30 Мінуси

6:10 Лайфхак для контролю температури

7:20 Для чого потрібна духовка?

МУЛЬТИВАРКА 🥘

8:15 Найсмачніший бульйон

13:15 Томлене м’яско

14:22 Каша, з м’ясом і не тільки

АЕРОГРИЛЬ 🍤

15:43 Курка в паніровці

16:30 Картопля як з дайнера без зайвої олії

16:56 Хрусткі фалафелі

17:55 Чому перці краще готувати в аерогрилі

18:52 Заморожені стейки для ентузіастів

20:17 Реклама прибріхує, не переповнюйте

21:06 Девайси без кордонів

22:20 Аерогриль для холостяцького життя, духовка — це про мистецтво, а мультиварка то родинна помічниця

🍞 Над випуском працювали:

◾️ Авторка та ведуча подкасту — Настя Іванцова https://www.instagram.com/tsovkan.cooking 

◾️ Саундпродюсер — Тарас Галаневич

◾️ Дизайн — Марк Мостовий    

◾️ Промоція в Instagram та  TikTok — Дася Гоптар

◾️ Промоція в Telegram, робота зі спільнотою — Аня Ткачук

◾️ Директорка — Дарина Заржицька

🍞 Усі наші подкасти: https://www.sebto.media/podcasts/ 

Популярне цього тижня